پس از انتخاب کلید عضویت در انتهای صفحه جدیدی که باز خواهد شد، اطلاعات خود را تکمیل و عضویت خود را تایید نمایید
درباره وب سايت
مرجع آموزش زمین شناسی، سنجش از دور، معدن و عمران
جامع ترین و معتبرترین آموزش برای نرم افزار های زمین شناسی، مهندسی معدن، ژئومکانیک (مکانیک سنگ و ژئوتکنیک)، عمران (خاک و پی)
............................................
رزومه مدرسان:دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا رشته های مهندسی معدن و عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران
جهت آموزش حضوری و غیر حضوری (آنلاین و تهیه فیلم آموزشی) نرم افزار ها با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید............................................
09157330367-09381295869 اسمعیلی-مدیریت وبسایت........ ................................................ در صورتی که موفق نشدید با شماره های فوق تماس حاصل فرمایید از طربق ایمیل زیر نیز می توانید در خواست خودتان را مطرح نمایید.......................................
raminesmaeili68@gmail.com
...................این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد. همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
اولین پکیج آموزشی کنکور دکتری مکانیک سنگ معدن (+پاسخ تشریحی سوالات 11 دوره اخیر کنکور) خرید آنلاین بیش از 55 ساعت فیلم آموزشی و دانلود بلافاصله پس از خرید
تعیین نمودار ظرفیت باربری گروه ریزشمع توسط روش عددی و تحلیلی
خلاصه در سالهای اخیر، استفاده از ریزشمعها چه به صورت تک وچه گروه، خصوصا زمانی که امکان استفاده از شمعهای متداول وجود ندارد، به منظورتقویت پی سازهها، مورد استفاده قرار گرفتهاند. این المانهای تقویتی به علت سهولت اجرا، مقرون به صرفه بودن، نیاز به دسترسی کم و امکانمیباشد که روش اجرا، تحلیل و FHWA تقویت پی سازههای موجود، اخیرا در ایران نیز مورد توجه زیادیبودهاند. مهمترین مرجع ریزشمعهاطراحی آنها طی گزارشی مورد بررسی قرار گرفته است. با وجود نرمافزارهای دقیق عددی و عدم قطعیتهای موجود به منظور تخمین پارامترهای در این پژوهش یک گروه ریزشمع در دو خاک با مشخصات متفاوت توسط روش عددی و روابط ،FHWA مورد نیاز تحلیل با روابط موجود درتحلیلی مورد مقایسه قرار گرفته؛ در روش تحلیلی به منظورتخمین نشست از روابط مربوط به گروه ریزشمع و چندین رابطه مربوط به گروه شمعمیباشد، نتایج حاکی از تطبیق بهتر PLAXIS 3D Foundation استفاده شده است. نرمافزار مورد استفاده در روش عددی نرمافزار اجزای محدودروابط مربوط به گروه شمع با نتایج روش عددی دارد.
کلمات کلیدی:
گروه ریزشمع . نمودار ظرفیت باربری . خاک ماسهای . روابط گروه شمع . PLAXIS 3D Foundation.
بررسی اندرکنش خاک با FRP به وسیله آزمایش برش مستقیم
چکیده سطح مشترک بین مواد ساختمانی و خاک نقش مهمی را در سیستم های ژئوتکنیکی مانند شمع ها، دیوارهای حایل، سازه های خاک مسلح بازی می کند . مقاومت ستطحمشترک را م یتوان به وسیلة انجام یک سری آزمایش به دس آورد. از جمله این آزمایشات می توان به آزمایش برش مستقیم اصلا حشده یا برش سطح نام برد.می توان گف که آزمایش برش مستقیم یکی از پر کاربردترین آزمایشات در علم مکانیک خاک برای تعیین مقاوم خاک و خصوصاً مقاوم برشی خاک میباشد. دراین تحقیق ما می خواهیم به اندرکنش میان خاک و FRP بوسیله آزمایش برش مستقیم اصلاح شده با جعبته mm) 111*111 ( ببپتردازیم . نتتای در ایتن ازمتایش نشتان میدهد که اندرکش در سطح مشترک خاک با FRP تک جهته که الیافش عمود بر جه حرک خاک اس بیشتر از زمانی اس که همراستا با جه خاک اس .
ارزیابی پتانسیل روانگرایی بر اساس نتایج آزمایش نفوذ استاندارد (مطالعه موردی شهرستان کرج)
چکیده: پدیده روانگرایی، بنا بر آمارهای موجود، یکی از مخربترین پیامدهای ناشی از زلزله است. روشهای مختلفی برای ارزیابی پتانسیل روانگرایی توسطمحققین مختلف پیشنهاد شده است که یکی از پرکاربرد ترین آن ها روش تنش تناوبی است. در این روش هر دو عامل تحریک )بارگذاری( و مقاومت در قالب تنشبرشی تناوبی بیان میشوند. مهمترین پارامتر در تعیین عامل تحریک، ضریب کاهش تنش برشی با عمق میباشد. مطالعات زیادی توسط محققان بر روی عوامل تأثیرگذاربر ضریب کاهش تنش برشی انجام شده است. در این مقاله با استفاده از روش های رایج، تغییرات ضریب کاهش تنش برشی با عمق در مناطقی از شهرستان کرج مورداستفاده شده است و در ادامه ضرایب اطمینان روانگرایی بدست آمده از این SPT ارزیابی قرار گرفته است. همچنین به منظور تعیین عامل مقاوم از نتایج آزمایش برجایروش ها با هم مقایسه شده است. نتایج نشان می دهد هرچند ضرایب اطمینان به دست آمده از روش های مورد بررسی تفاوت زیادی با هم دارند اما به طور کلی پتانسیل روانگرایی در مناطق مورد بررسی در شهرستان کرج پایین است.
بررسی پتانسیل تورم خاک های رسی مناطق مختلف شهرستان کرج
چکیده: امروزه توجه به خاک های تورم پذیر به عنوان گروهی از خاک های مسئله دار، اهمیت زیادی یافته است. این گروه از خاک ها در اثر افزایش رطوبتتغییر حجم قابل توجهی از خود بروز می دهند. مهمترین خسارت های ناشی از تورم این خاک ها شامل ایجاد ترک در فوندانسیون، بلند شدن و ترک خوردن دال کفو دیوارها، خسارت به درها و پنجره های ساختمان و ایجاد ترک و بلند شدن راهها و دیوارهای حائل و ... می باشد. در این مقاله تعدادی از روش های مستقیم و غیرمستقیم ارزیابی پتانسیل تورم خاک های رسی مورد بررسی قرار گرفته و سپس پتانسیل تورم خاک های مناطق 21 گانه شهرستان کرج با استفاده از برخی روش های غیرمستقیم ارزیابی شده است. نتایج نشان می دهد که بخش عمده ای از خاک های رسی کرج پتانسیل تورمی پایینی دارند. نتایج این تحقیق می تواند به عنوان مبنایی برای شناسایی و پهنه بندی مناطق مستعد تورم در پهنه شهرستان کرج مورد استفاده قرار گیرد.
شناسایی خاکهای رمبنده و بهسازی آن به روش تراکم دینامیکی (مقایسه نتایج مدل عددی و آزمایشگاهی برروی مطالعه موردی)
خلاصه: در مهندسی ژئوتکنیک گروهی از خاکها دارای رفتار ویژهای بوده و ساختوساز بر روی آنها باعث بروز مشکلاتی در طی عمر مفید سازهخواهد شد. این خاکها تحت عنوان خاکهای مسئلهدار نامیده میشود و خاکهای رمبنده ب ه عنوان گروهی ازخاکهای مسئلهدار، دارای اهمیتزیادی میباشند. خاکهای رمبنده در مقابل آب حساس بوده و حضور آب در ساختمان آنها منجر به کاهش ناگهانیحجم و نهایتا ریزش آنهامی شود.روشهای مختلفی بهمنظور بهبود و تثبیت این نوع خاکها مورد استفاده قرار میگیرد. از جمله این روشها میتوان به تراکم دینامیکیاشاره کرد. تراکم دینامیکی یکی از روشهایی است که جهت بهبود این نوع خاکها بکار گرفته میشود. در این مقاله اثر تراکم دینامیکی رویلسهای رمبنده در منطقه ای در چین بررسی شدهاست. آزمایشهای مختلفی جهت ارزیابیتاثیر نهایی تراکم دینامیکی بر روی کاهش خاصیترمبندگی خاک مورد مطالعه انجام شده و مقدار نشست و پتانسیل رمبندگی خاک قبل و بعد از تراکم ارزیابی شده است، همچنین مقدار نشست دراثر ضربههای کوبنده تراکم دینامیکی در نرم افزار plaxis محاسبه شده و نتایج ارزیابیها با یکدیگر مقایسه شده است.
کلمات کلیدی:
خاکهای رمبنده . تراکم دینامیکی . رمبندگی یا فروریزش . بهسازی . خاکهای مسئله دار
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد.